torstai 5. kesäkuuta 2014

Ueno Zoo

Moikka! Janna täällä moii. 

Vietettiin meidän eilinen päivä Uenossa eläintarhassa. Herättiin kerrankin ajoissa ja ite nousin ylös jo puoli kahdeksan aikaan, Hannan annoin nukkua vähän pidempään. Syötiin aamupalaks nuudelia, leipää ja jogurttia naminami hyvät on aamupalat :D

Päästiin sit liikenteeseen sit jo heti 12 aikoihin, takas Nekotalolla oltiin vasta kuuden aikoihin. Koko toi aika vaan käveltiin ja kateltiin eläimiä! :)


Tuolla eläintarhassa oli niiiin paljon eläimiä ja paljon sellasiakin mitä en ollut koskaan ennen nähnyt. Erimerkiksi kirahveja <3, sarvikuono, virtahepoja, pandoja, jääkarhuja ja norsuja. Hintakin oli vaan 600 jeniä aikuiselta, eli vähän yli 5 euroa.

Toi eläintarha on jaettu kahteen eri osaan ja noiden puolien välillä kulkee sellanen juna. Matka sillä junalla kesti varmaan about 5 minuuttia ja hinta oli aikuiselta 150 jeniä, eli ei ollenkaan kallis. 


Siellä oli tosi paljon erilaisia apinoita ja gorillojakin. Gorillat oli vaan niin piilossa, että ei näkynyt kun käsivarsi niin niistä ei oo nyt siitä syystä kuvia. Onneks oon nähnyt Teneriffan eläintarhassa jo gorilloja niin ei ollu niin harmillista mun osalta ainakaan. :)


Norsuja näin ensimmäistä kertaa ikinä ja voou ne oli isoja! Eniten kyllä yllätyin siitä kuinka isoja sarvikuonot on... Herranjestas en oo koskaan ees ajatellu et ne olin NIIN isoja! D:


Se tunne kun onnistunein kuva on kukosta... siis KUKOSTA! Siellä oli kaikenmaailman erikoisempiakin otuksia, mut ei... Ainut eläin mikä oli hyvin paikoillaan ja näkyvilla oli kukko... Surullista.


Tuolla oli erikseen sellanen matelijatalo missä oli liskoja, sammakoita, käärmeitä, kilpikonnia ja krokotiileja. Tää oli yks ainoista mistä otettiin kuvaa, koska tää oli vaan aika ällö :D Tietolapussa luki jotain "soft shell turtle" eli niinkun näkyy toi kuori tai kilpi mikä lie on myös pehmeä. Koko otus siis vaan pehmeetä löllykkää kai?


Siellä oli myös erikseen alue missä oli erilaisia kotieläimiä. Lehmiä, lampaita, vuohia, poneja... Marsuja, kaneja, kukkoja... Siellä meni näitä vuohia ihan vapaana ja niitä sai sit rapsutella :3



Tää lintu näytti ihan joltain fantasiaolennolta jolla ratsastetaan peleissä. :D

Kuvattiin pieniä pätkiä videoo eläimistä ja tehtiin niistä lyhyt kooste :) Klikkailkaapa alapuolelta, kun ei tänne edelleenkään saa sellasta upotusta :D


          -Janna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti