perjantai 6. kesäkuuta 2014

RUOKAA | HARAJUKU VOL2

Morjes kaikki :) Tänään täällä kirjottelee Hanna.

Eilen meillä oli niin sanottu lepopäivä ja kierreltiin vaan Koenjissa lähinnä sushin kuvat silmissä. Keskiviikkona ostin ihan tollasesta 24h marketista ison boksin sushia ja sain Jannankin maistamaan sitten vähän. Itse oon jo Suomessa vääntänyt sellasia rullia ja tykännyt niin kovaa, että kaiken oon aina heti syönyt :D Janna on maistanut, muttei niin välittänyt - varsinkaan merilevästä, tai lähinnä sen koostumuksesta kai.

Mutta kuitenkin, käveltiin siis eilen, eli torstaina ympäriinsä, käytiin eri kaupoissa, nuuskuteltiin kaiken maailman kojujen juurilla ja mietittiin, että mistäs sitä löytäs parhaat sushit. Lopulta päädyttiin taas siihen samaan markettiin, josta sen aikasemman boksinkin olin ostanut, sillä kyseisessä kaupassa on suuret valikoimat kaikkea mahdollista. Siellä ihan kokit häärää ja laittelee safkaa bokseihin.

Meillä oli niin kova nälkä, että lähti vähän hanskasta:


Toi tarjotin, jolla on paljon erilaisia, on se jonka ostin sillon aikasemminkin ja josta me molemmat maisteltiin vähän kaikenmoisia :) Ostettiin kanssa sitten noita lohihommeleita ja tollasia rullia, joista Jannalla oli vähän ennakkoluuloja, mutta lopulta ne olikin Jantsin lemppareita.


Mun lemppareita oli nää lohijutskut. Toi lohi oli niin hyvää ja täydellistä ja sitä oli paljon! Siis Suomessa jos haluu tollasen nii saa sellasen millin paksun lohisiipaleen, kun taas noista tuskin riisi alta paistaa ja jokainen pala oli paksu ja mehukas <3

Mä oikeesti ravaan koko loppumatkan hakemassa noita tuolta tai jostain! Kun suomeen palataan, niin oikeesti, miten mä voin enää elää ees? :(

Tänään herättiin taas kello 13:00 - tai no, mä heräsin jo kello 6:00 johonkin, en tiedä että mihin. Ulkona satoi kaatamalla ja koitin saman tien saada uudestaan unenpäästä kiinni. Helpommin sanottu kuin tehty, viimesen kerran muistan kattoneeni kelloa klo 9:00 ja sitten oon nukkunu pätkissä sinne yhteen asti. 

Noustiin ja ajattelin, että koska ei enää tohon kattoon niin rymise, niin sade on varmaan tauonnut. Lähdin sitten iloisin mielin hakemaan juomaa juomakoneesta (koska noi juomakoneet on mun uus rakkaus<3) ja arvatkaa vaan, että oliko se pirun sade lakannu? NO EI OLLU SAMPERI SOIKOO.

No anyways, mä kävin suihkuses, laitettiin ittemme ja suunnattiin nokkamme kohti Harajukua, piittaamatta siitä faktasta, että siellä sataa vettä ku Esterin tiedätte kyllä mistä.


Viime kerralla kun käveltiin Harajukussa, ihmisiä oli paljon - tällä kertaa ihmisiä oli paljon ja kaikilla oli sateenvarjot. Monta kertaa nostin varjoa ylöspäin kun näin, että vastaan tulloo joku ihan läheltä ja se vastaan tuleva henkilö nostaa sitä varjoa myös = meidän varjot törmää. Hyvä yritys.

No, me ei lannistuttu, vaan mä spottasin sellasen creppi paikan ja kurvattiin sitten kadun reunaan ja päätin tilata jotain.


Tosiaan, jos jotain haluaa mistä tahansa tilata, niin näissä katujen reunoilla olevissa kojuissa on usein tiskissä lappunen, jossa kaikki tarjolla olevat tuotteet on listattuna kuvineen päivineen, eli siitä vain osoittelemaan tai sitten voi yrittää sönköttää jotain, tai raahata myyjän pihalle kopperosta ja osottaa sitten jotain sen ulkopuolella olevasta taulusta/kaapista.

Tai sitten voi opetella Japania :D Minkä nyt parhaaksi näkee!


Tossa on lähempää kuvaa tollasesta taulusta :) Mä otin tollasen perus mansikka jutun, oli tosi herkkua! Toi on siis tollanen lettu joka on täytetty ja kääritty - erittäin herkullista! Täytteitä on laidasta laitaan, usein makeita, mutta tästä paikasta löytyi myös suolasia.

Vähä kuvasin kioskilta :)
Käveltiin siellä täällä, käytiin kaupoissa ja ihmeteltiin. Täällä, kun menee sateella kauppoihin, niin joko se sateenvarjo jätetään sellaseen pitkään koriin/ämpäriin siksi aikaa kun ollaan sisällä tai sitten vaihtoehtoisesti napataan ovilla sellanen pitkä pussukka, johon se sateenvarjo tyrkätään shoppailun ajaksi. Suomessa en kyllä jättäis tota varjoa yhtikäs mihinkään. Vaikka kaikilla ois viis varjoa niin kyllä joku siitä kaupan edestä yhden nappaa, eihän sitä koskaan tiedä mihin vois tarvita :D

Hannan | Jannan
Kesken kattelun löydettiin astetta parempi crepe paikka, joka oli kyllä mun mielestä huonompi, koska tossa ekassa paikassa kaikki oli tuoretta, eikä toi koko loppupötkö ollu täynnä vaan kermavaahtoa. Jannalla oli paljon parempi kun mulla, koska sillä oli jotain vaniljakastiketta ja suklaata ja kaikkee tuolla lopussa :(

Kun tultiin, ostettiin kaupasta vähän ruokaa. Mä ostin sushirullan, raputikkuja ja jonku pihvin ja Jannalla oli täällä nuudelia ja tollasia pieniä kolmioleipiä :)

Huomenna ois tarkotus vähän maistella paikallisia alkomahoolijuomia ja tutustua muutenkin juomakulttuuriin, että silleen. Nährää taas! MORO :)

          -Hanna

5 kommenttia:

  1. Toi womb on muistaakseni se paikka, jossa hanayoridangon f4 hengaa. Se baari, jos ootte kattonu. Ostakaa hei milk ice teata kans, on namii!

    VastaaPoista
  2. Itselläkin olis haaveissa matka Japaniin joskus :) Kiinnostaisi kuulla esim. postauksen muodossa Japanin hintatasosta. Esim. paljonko tollanen sushiboksi makso tai kuinka kallista on asua pari viikkoa siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä postausidea, todellakin voidaan toteuttaa tämä :) Laita kommenttia, jos on muita kysymyksiä :)

      - Hanna

      Poista
  3. Ää mis teidän uudet postaukset on? Käyn joka päivä kattoo et oisko tullu uusia mut hirvee pettymys kun ei oo tullu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan jo takaisin Suomessa, mutta kirjoitellaan vielä meidän matkasta :) Viimenen viikko meni niin nopeaan ja oli paljon tekemistä ja nähtävää, että postailu jäi vähän toiseksi.

      - Hanna

      Poista