maanantai 2. kesäkuuta 2014

SHIBUYA

Janna täällä tällä kertaa taas  moi!

Herättiin taas kello 14 aikoihin tänään ja syötiin siinä sit vähän nuudelia "aamupalaks" -yllätys yllätys-. Aurinko ei porottanut taivaalta kuten aikaisempina päivinä, vaan oli melko pilvistä. Kämppä oli jääkylmä, koska Hanna tällä kertaa -ei niin fiksuna poikana- laitto yöks ilmastoinnin päälle oikein vilpoiselle. Luultiin sit, että ulkona on kauheen kylmä ilma kun näytti siltä ja sisällä oli kylmä, mut molempien yllätyksiks parvekkeen ovea avatessa ulkona olikin tunkkasen lämmintä. Parempi kun kylmä!

Päätettiin aikalailla heti jo herättyä, että tänään suunnataan nokkamme kohti Shibuyaa, joten koitetaan näyttää nätiltä (eli kiva ja onnistunut meikki). No ei ihan menny suunnitelmien mukaan, mutta lähettiin sit kuitenkin liikenteeseen jossain neljän ja viiden välillä.

Ulisin sitä kun mun naama näytti joka kuvassa ihan omituiselta ja heitin sit, että: "Ihan sama vaikka otan kuvan näin ku näytän kuitenki ihan huonolta." Kylmä totuus iski ku näytin vieläkin paremmalta tosta kuvakulmasta. Hehe! Löyty sentään ees yks ihan onnistunut "normaali" kuva.
Ensin Koenjin juna-asemalle, sieltä hypätään väärään junaan eli metroon ja siitä sit matkataan ihan tuntemattomille teille. Mistä lähtien metrot kulkee junan kans samoilla raiteilla hä!? Japanissa ilmeisesti ihan normaalia. Seikkailtiin metron kanssa sit vähän aikaa edes takas kunnes löydettiin vihdoin asema mistä päästään Yamanote-linjalle ELI JUNAAN! Ei siis päästy enää Koenjin asemalle takas vaikka sieltä tultiinkin, tai oltain varmaan päästy, mutta ei mitään tietoa miten... Jouduttiin maksaa tosta turhasta metromatkailusta, mut ei onneks paljoo ja tulipahan metrokin sit koitettua :D

Löydettiin kun löydettiinkin meidän tie Shibuyaan, koska Yamanote-linjan käyttäminen ei oo enää mitenkään propleema. Shibuyassa me sit vaan seikkailtiin edes takas ympäriämpäri ja otettiin kuvia. Kierreltiin kaupoissa, mutta toistaiseks ainakaan ei mitään ostettu. Ollaan kyllä niin menossa uusiks vielä tonne! 

Sit kuvapläjäyksen vuoro:




Vasemmassa kuvassa näkyy noi kopperot missä ne eläimet oli. Ylimmässä kissa ja kahdessa alemmassa koirat.
Yhdellä kadulla ihan lähellä juna-asemaa oli ihan pienen pieni eläinkauppa jossa kaikki eläimet oli tälläsissä pienissä lasikopeissa. Siellä oli vaan kissoja ja pikkukoiria. Mun kävi jotenkin tosi kovasti sääliks näitä eläimiä, koska ei kenenkään pikkuruisen eläimen kuuluis viettää hetkeäkään aikaa tälläsessä ihan yksinkertaisessa ja pienessä lasikopissa. En kyllä usko, että noi kauaa joutuu noissa asustamaan, koska Tokiossa ja pelkästään Shibuyassa on niiiiin paljon ihmisiä, että joku sieltä noi eläimet ostaa.


Tää pikkukoira vei mun sydämen niiiiin kovaa! Tää oli ehkä maailman söpöin kun leikki ja hyppi tuolla sen kopperossa ja ihan viimenen sydämen viejähetki (ööö enivei) oli se kun pisti sormen tohon lasin eteen, niin toi tuli nuolemaan sitä kohtaa lasista. Naaaaws en olis halunnu jättää sitä tonne vaan ottaa mukaan kotosuomeen, mut ei taida ihan niin helppoa olla kun kuulostaa, hahah!





Istahdettiin hetkeks aikaa hörppimään meidän juomakoneesta ostettuja juomia ja räpsimään selfieitä. Teki ihan hyvää jaloille ja selälle levähtää sen jatkuvan kävelyn jälkeen.




Spotatkaa kuu taivaalla ;) <3
Joskus kahdeksan jälkeen lähettiin sit takas Koenjiin päin ja käytiin ennen Nekotaloon tulemista mäkkärissä (aaaaa, oli niin hyvää kaiken ton nuudelin jälkeen!) ja kaupassa.

Hanna otti jonkun brasilia plööplööplöö BBQ-burgerin ja mä ihan perus BicMacin ihan vahingossa, jes! Molemmat oli hyvei.

Juoma- ja tupakka-automaatteja matkan varrella Nekotaloon kävellessä.

Mun ja Hannan kauppaostokset.
Jeeee oon haaveillu noista perunatikuista miljoonatsiljoona vuotta ja löysin niitä täältä ihan lähikaupasta <3
Nyt nukkuu, öitä!

                    -Janna

4 kommenttia:

  1. Voi ei noi eläimet. :( Tuokaa mulle sieltä yks pikkukoira, kiitos. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetään tilaukseen :) Käydää hakemassa meillekki pari pikkusta matkaan mukaan! :D

      - Hanna

      Poista
  2. Moikka,
    Täältä Hämevaarasta katsottuna aivan jumalattomasti ihmisiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, koko ajan tulee tunne, että "onks täällä joku tapahtuma kun on niin tungosta" :D Niin paljon ihmisiä tulee joka suunnasta koko ajan :D

      -Janna

      Poista